Antreprenoriat prin Junior Achievement

 

Fie că vei deschide propria afacere sau vei deveni angajat, în cadrul programelor JA de educație antreprenorială îți vei îmbogăți cunoștințele de business și îți vei dezvolta atitudini și abilități esențiale pentru succesul în viața profesională, cum ar fi creativitatea, spiritul de inițiativă, tenacitatea, abilitatea de a lucra în echipă, de a evalua riscuri, precum și responsabilitatea.

 

Programele JA de educaţie antreprenorială se adresează elevilor de gimnaziu şi liceu, dar şi studenţilor, aceștia învăţând printr-o diversitate de activităţi ce presupune antreprenoriatul, de la cum se concepe o afacere şi ce calităţi are un lider, până la cum se administrează o afacere pilot care generează venituri reale.

 

Ce oferă programul?

• Recunoașterea academică a efortului și a rezultatelor tale

• Resursele educaționale necesare participării

• Mentorat și consultanță față în față sau online, din partea consultanți voluntari din mediul de afaceri

 

În plus, dacă ai între 14 și 19 ani poți obține gratuit Certificatul European de Competențe Antreprenoriale (Entrepreneurial Skills Pass - ESP), o certificare unică în Europa, disponibilă pentru elevii care au derulat o activitate practică de antreprenoriat în programul JA.

ESP este recunoscut în 26 de state și este susținut de companii de top, instituții de învățământ superior, de organizații internaționale și de Uniunea Europeană.

Află mai multe despre ESP!

 

Autentificare Companie

Utilizator:
Parola:
  Ati uitat parola? click aici
 

Compania Anului

Compania Anului ofera tinerilor experienta unica de a-si conduce propria afacere si de a fi antreprenori.

detalii
 

Antreprenoriat prin Junior Achievement

Activa din 1993 in Romania, Junior Achievement sustine pregatirea tinerilor pentru a deveni antreprenori si pentru a reusi in economia de piata.

detalii